Intrum Romania

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare



Cu o prezenta in 24 de tari din Europa si avand peste 160 de parteneri la nivel mondial, Intrum este liderul industriei de credit management si colectare de creante.
Misiunea Intrum este de a ajuta atat companiile cat si consumatorii sa devina liberi de datorii si sa isi gasească echilibrul financiar.
Cu grija pentru clientii si consumatorii sai si prin serviciile de imbunatatire a fluxului de numerar, Intrum deschide calea spre o economie puternica.
Intrum Romania are o echipa locala de peste 250 de profesionisti iar, la nivel european, colectivul Intrum numara peste 9 500 de angajati.


Un job care chiar conteaza

Activitatea companiei noastre presupune a ii ajuta pe cei din jur. A fi alaturi de consumatori aflati in situatii dificile. A ajuta companiile sa fie platite, astfel incat acestea sa creasca, sa se dezvolte si sa prospere. Toate acestea duc la un mediu economic pozitiv. Pentru noi, tu esti o parte importanta din acest mediu. Iar locul tau in cadrul Intrum va avea o importanta deosebita, indiferent de titulatura postului. 
 

Oportunitati de dezvoltare

la Intrum vei gasi multe oportunitati de dezvoltare. In organizatia noastra exista o multime de oportunitati de avansare, de specializare sau de schimbare a rolului. Sau chiar de a te muta in alta tara. Depinde numai de tine sa faci aceste lucruri sa se intample. Deoarece core business-ului nostru este de a-i ajuta pe altii, companii sau persoane, te va ajuta sa te dezvolti si pe tine la nivel personal. Intr-un cuvant, te dezvolti in timp ce faci o diferenta.

 

Cultura organizationala unde eforturile conteaza si fac diferenta

In cadrul Intrum, cultura este creata de catre oameni dedicati si diversi. Este despre a oferi si a primi. Dai tot ce ai mai buni si vei vedea ca oportunitatile vor aparea. Poate fi solicitant dar in acelasi timp vei gasi sustinerea necesara. Dualitatea este refectata si de valorile noastre: Empatie, Etica, Dedicare si Solutii. Intr-o cultura ca a noastra, te vei dezvolta frumos, daca vei da tot ceea ce ai mai bun.


Testimoniale Colegi Intrum România



Mariana Ciobotă - LEGAL ADMIN TEAM LEADER "M-am alăturat echipei Intrum România (pe atunci Top Factoring) în anul 2013, după foarte mulți ani de activitate în domeniul contabil și administrativ, mi-am dorit o reconversie profesională care să mă aducă mai aproape de domeniul meu de suflet - cel juridic. Am știut că am făcut alegerea perfectă odată ce am ajuns în colectiv - aici colegii se ajută indiferent că este vorba de un task simplu sau de un proiect de amploare. Îmi place spiritul de echipă și deschiderea în comunicare, mediul de lucru este unul tânăr, creativ, excepțional, dinamic, nu ai cum să te plafonezi intelectual sau spiritual. Am învăţat multe și mai am multe de învăţat. Pentru mine, Intrum România reprezintă o etapă foarte importantă din carieră și mă onorează să fac parte din această echipă." 

Valentin Irimia - REGIONAL FIELD SUPERVISOR "Îmi desfășor activitatea în Departamentul Field, pe poziţia de Regional Field Supervisor, din Iunie 2018 , după ce timp de 3 ani am activat ca şi agent de colectare în Departamentul Amiabil iar apoi un an ca Operational Support Analyst. Această nouă poziție mi-a oferit în continuare posibilitatea să mă dezvolt profesional şi personal, un aspect foarte important pentru mine.

Mă bucur să fac parte dintr-o echipă dinamică, echipă unde am colegi care își desfășoară activitatea în toate zonele țării. Am parte de un schimb de experiențe continuu cu colegii mei și astfel, pot spune, am reușit să leg prietenii.

Am lânga mine oameni pe care mă pot baza și asta mă ajută să vin cu plăcere la birou, în plus, activitatea departamentului este una cât se poate de variată și fiecare zi este o provocare."

Mădălina Neghină - SUPPORT TEAM LEADER "Să lucrez în cadrul companiei Intrum România reprezintă o oportunitate pe care am văzut-o încă de la momentul angajării. Întotdeauna am fost încrezătoare și motivată şi am ştiut că este important să ne identificăm cu activitatea pe care o desfășurăm. Astfel că mediul organizaţional al companiei m-a ajutat să acumulez informațiile necesare dezvoltării mele profesionale și sociale, am avut parte de feedback-uri realiste și de sprijinul necesar din partea colegilor, aspecte care au contribuit totodată la definitivarea pârghiilor carierei mele. Este important ca într-un mediu profesional oamenii să se simtă apreciați, iar acest lucru l-am simțit de fiecare dată când am fost promovată. Schimbările care au loc în companie aduc întotdeauna responsabilități noi, însă reprezintă totodată și oportunități, iar provocările care se conturează scot la iveală laturi esențiale ale fiecărui angajat, fiind un pilon caracteristic unei companii eficiente și recunoscută pentru servicii de calitate la nivel European."

Alina Doboș - DIRECTOR HR "De-abia aștept să ne cunoaștem la interviu."

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati www.intrum.ro