Noutati @ Angajatori de TOP

Esti un teamplayer si iti plac provocarile? Avem joburi pentru tine.



BRD – Groupe Société Générale

Cea mai bună bancă din România în 2018, așa spune The Banker, despre BRD. Suntem în aceeași măsură și suporteri ai dezvoltării: a ta, a societății, a economiei. Cu o tradiție de peste 90 de ani în România, BRD a fost creată și este animată și azi de oameni inovativi, responsabili, cu spirit de echipă și angajament.

Activitatea noastră se bazează pe 3 linii principale de business: retail banking, corporate & investment banking și servicii specializate, susținute de specialiști în vânzări, finanţe, marketing, comunicare, project management sau audit, perfecționați în cadrul BRD, în școli și academii special create pentru meseriile bancare.

Suntem însă și despre oameni care fac mai mult decât business. Oameni care pun umărul la a construi viitorul pe care și-l imaginează. Oameni ca tine, cu un plan profesional sau în viața personală, pe care îl urmăresc indiferent de provocări și nu se descurajează când nu le iese din prima. Suntem atenți la gestiunea carierei și acordăm pachete de beneficii, pe lângă salariul de bază. De asemenea, oferim o gama largă de oportunități de dezvoltare prin programe de formare profesională și implicare în proiecte complexe.

Dacă tu vei veni în echipa noastră, te vom încuraja să fii mai bun în tot ceea ce faci, să evoluezi profesional, să ai parte de provocări care să te motiveze să-ți atingi multe dintre aspirații. Mai mult, cariera ta ar putea deveni și internațională prin opțiunile de mobilitate geografică și funcțională care le sunt oferite angajaților Grupului.

Hai ! Ai un loc în BRD – Groupe Société Générale dacă:

  • Demonstrezi spirit antreprenorial, îţi plac provocările şi eşti un jucător de echipă;
     
  • Îţi doreşti să îţi dezvolţi continuu competenţele şi abilităţile, îţi place să înveţi din experienţele avute, căutând progresul;
     
  • Îţi susţii colegii în propria dezvoltare, fiind disponibil şi arătând respect faţă de ei.


Aplică aici ca să vezi dacă eşti compatibil cu echipa noastră.

Mai mult decat atat, te invitam sa ne cunosti la standul nostru din cadrul Angajatori de TOP, pe 5-6 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti! Ca de fiecare data, v-am pregatit si cateva surprize!

In plus, nu uitati sa va inscrieti la SkillShop-ul nostru: "Digital Bank - Solutii digitale pentru clienti fericiti – adevar sau provocare?ce va avea loc pa data de 5 aprilie, la ora 15:55. Participarea este gratuita, insa numarul de locuri este limitat!
 

Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn