Noutati @ Angajatori de TOP

Fisa de post la Penny Market: zambet, pasiune si responsabilitate


Stiai ca Penny Market are peste 4.300 de angajati in Romania?

Si ca acestia sustin 226 de magazine in 157 orase? In plus, 3 centre logistice din Stefanestii de Jos, Turda si Bacau colaboreaza in fiecare zi cu toate magazinele din tara, avand acelasi scop: o experienta placuta la cumparaturi pentru clienti, alaturi de produse variate, branduri internationale si marci proprii, care beneficiaza de un excelent raport calitate-pret.

Dar sa incepem cu inceputul.

Penny Market are un plan ambitios de expansiune, care il transforma intr-unul dintre cei mai activi angajatori din industria de retail din Romania. Conditiile de munca la standarde europene, numeroasele beneficii si bonusuri, dar si dezvoltarea unor programe de training si dezvoltare complexe, sunt doar cateva dintre punctele principale de pe fisa de angajator Penny Market.

Echipa ta. Pasiunea ta. Magazinul tau.

Sub umbrela „Echipa ta. Pasiunea ta. Magazinul tau.”, Penny Market aduce in prim-plan povestile angajatilor. Iar cand spunem „povesti”, ne referim la experiente reale ale angajatilor, exemple ale profesionalismului si carierei ambitioase pe care si-au construit-o la Penny Market, atat in sediul central, cat si in magazine sau in centrele logistice din tara.

Spre exemplu, Dorin B., Seful Sectiei de Logistica, este de 12 ani la Penny Market:

„Prietenii mei sunt aici si am avut mereu parte de sprijinul lor. Cand m-am angajat, am fost Comisioner. Apoi, timp de 8 ani am lucrat ca Stivuitorist. Acum conduc acest departement. Cel mai important lucru este sa stii ca te poti baza pe oamenii de langa tine.”



Angajatul Penny Market este sinonim cu pasiune, experienta de viata si curajul de a-si urma cariera pe care si-o doreste. Toti angajatii impartasesc si promoveaza cele sapte valori-cheie ale companiei: orientare catre client, incurajare, structura organizatorica plana, spirit de echipa, securitate, dezvoltare, responsabilitate.

„Am intrat in echipa Penny Market acum 15 ani si am urcat treapta cu treapta. Am trecut prin fiecare etapa, iar acum sunt bucuroasa ca am ajuns sa am o echipa de oameni ambitiosi si seriosi”, spune Despina Z., Sef de magazin

Astfel, misiunea companiei este aceea de a fi o parte activa din viata angajatilor si clientilor, oferindu-le acestora o experienta noua si moderna la fiecare interactiune cu Penny Market.

Iar aceasta misiune nu ar putea fi indeplinita fara ajutorul angajatilor responsabili si ambitiosi– echipele din magazinele Penny Market si din centrele logistice din Stefanestii de Jos, Bacau si Turda.

Daca iti doresti un mediu prietenos, in care sa iti poti construi cariera pe care ti-o doresti alaturi de noi prieteni care te vor sustine la fiecare pas, te asteptam la standul nostru din cadrul Angajatori de TOP Bucuresti pe 26-27 Octombrie, la Sala Palatului, unde poti opta pentru unul dintre joburile disponibile din companie.

Beneficii:
 
  • Salariu atractiv plus bonusuri diverse (de performanta, de recomandare, etc.
     
  • Asigurare medicala privata
     
  • Tichete de masa si tichete cadou cu ocaziasarbatorilor de Paste si Craciun;
     
  • Zile suplimentare pentru concediu de odihna
     
  • Training pentru dezvoltare profesionala
     
  • Pachet scoala/nou nascuti pentru copiii angajatilor
     
  • Evenimente speciale (De exemplu: campionat intern de fotbal, cine festive impreuna cu echipa, actiuni de voluntariat)
 
In plus, nu uitati sa va inscrieti la SkillShop-ul nostru Start in cariera! ce va avea loc pe 27 Octombrie, intre orele ora 12:40 - 13:25. Participarea este gratuita, insa numarul de locuri este limitat!
 
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn