Noutati @ Angajatori de TOP

Ti-am pregatit 1000 de joburi in inginerie la Angajatori de TOP Timisoara



Pasionatii de inginerie isi pot gasi jobul ideal la Angajatori de TOP Timisoara, peste 50% dintre companiile participante avand oportunitati de cariera in acest domeniu! 1000 de posturi in inginerie sunt disponibile in cadrul celui mai mare targ de cariera din Banat.

Fie ca esti student fara experienta care-si doreste sa dea startul carierei, fie ca esti profesionistsi vrei sa faci o schimbare, la targul de joburi Angajatori de TOP Timisoara gasesti oportunitatea potrivita pentru tine.

Alege sa te alaturi unei echipe de specialisti, care te poate ajuta sa-ti dezvolti noi abilitati sau sa le imbunatatesti pe cele pe care le ai deja, sa progresezi si sa pui in practica ce ai studiat sau sa te faci remarcat datorita experientei acumulate de-a lungul timpului.

Targul de joburi Angajatori de TOP Timisoara faciliteaza discutiile dintre tine si angajator, deoarece prezentandu-te la standurile companiilor vei avea ocazia sa te intalnesti cu specialisti in domeniu, recrutori si chiar manageri care sunt nerabdatori sa te cunoasca si sa-ti prezinte posturile pe care le au disponibile. Vei putea afla informatii noi, detalii interesante din culisele uneia sau mai multor companii, intr-un singur loc, la Angajatori de TOP Timisoara.

Profita de sansa pe care cel mai mare targ de cariera din Banat ti-o ofera, intereactioneaza fata in fata cu angajatorii prezenti la standuri si gaseste-ti job-ul ideal. Iata o parte dintre companiile ce vor fi prezente la targ: MHP - A Porsche Company, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, Kaufland Romania, DM Drogerie Markt, Endava, Flex, HELLA, Kimball Elektronics, Nokia, RapidSolution Software, Microsoft, Adient, Bosch Service Solutions, Continental, Wipro Automotive Excellence Center, Wipro LTD, Lidl Romania, Coca-Cola HBC Romania si altii.

Consulta lista cu joburile in inginerie si alege-le pe cele care ti se potrivesc:
 

Engineering Services Buyer - TSR

System Engineer (Radar Core Architect) - ADAS TSR


Mechanical Engineer - Manufacturing TSR

Quality Engineer (Tire)

Production Technology Engineer - Manufacturing TSR



 


 

 


 
 
 



 
Quality Management System Engineer

Inginer calitate

C++ Software Engineer@Lasting Software



 
Front office engineer Timisoara



 

Inginer/Tehnician mecanic

INGINER ZOOTEHNIST, MEDIC VETERINAR-JUNIOR

Responsabil calitate (departament Rendering)

 


Software Quality Assurance Engineer

Resident Engineer Driving Assistance Systems

R&D Process Engineer

NLU (Natural Language Understanding) Engineer

 



 


 
Software Testing Engineer
 



 
Technical Engineer
 



 



 


 

Inginer ceramist




 
Production Apprentice - QA Timisoara


 
Service Engineer - Bosch

Daca vrei sa afli mai multe despre companii, participa la SkillShop-urile sustinute de angajatori. Vei avea sansa sa te implici in studii de caz, lucru care te va ajuta sa iti dai seama cat de potrivit ai fi pentru un job in inginerie si vei putea obtine toate detaliile despre programele de internship&trainee si joburile disponibile in cadrul companiilor.

Inscrierea este gratuita, dar numarul de locuri este limitat. Te incurajam sa-ti rezervi un loc cat mai curand.

Gaseste-ti jobul ideal la Angajatori de TOP Timisoara! Inscrie-te la eveniment si vino pe 19 si 20 octombrie la Centrul Regional de Afaceri.
 
Inscriere Angajatori de TOP Timisoara

LinkedIn