Noutati @ Angajatori de TOP

Cautam viitorii Management Trainee in domeniul Productiei pentru fabrica Coca-Cola HBC din Timisora

Coca-Cola HBC provoaca tinerii absolventi să devina noua generatie de lideri prin intermediul programului de Management Trainee RISE.

RISE este un program de dezvoltare profesionala accelerata adresata studentilor in ultimul an si absolventilor de studii superioare, ce consta in 2 ani de traineeship renumerat, la finalul carora trainee pot ocupa un rol de coordonare a unor echipe mici sau proiecte complexe.

Inca de la inceput, Trainee vor face parte dintr-o comunitate internationala, se vor implica in proiecte cu impact ridicat in business si vor avea alaturi un mentor care sa le sustina dezvoltarea pas cu pas. Pe parcursul evolutiei programului, nivelul de responsabilitate al proiectelor va creste, asigurând un mediu dinamic si provocator care sa-i ajute sa-si atinga intregul potential.

Care este profilul de Management Trainee in Productie?

- Student in ultimul an sau absolvent de studii superioare, specializare tehnica (Automatica, Mecanica, Electronica sau Electrotehnica)
- Este familiarizat cu procesele de baza ale productiei
- Cunostinte avansate de limba engleza si de utilizare a pachetului MS Office
- Are dorinta de a avea un impact in societate si isi doreste sa se dezvolte in mod constant
- Invata rapid, este dornic sa devina un leader si sa invete de la echipa
- Este curios, ii plac provocarile si isi doreste sa lucreze in proiecte cu impact
- Vorbeste engleza la nivel fluent si are abilitati avansate de utilizare a PC-ului
- S-a implicat in mod activ in actiuni de voluntariat sau organizatii studentesti


Experienta nu este obligatorie, dar pasiunea si ambitia sunt!

Anul acesta cautam urmatorii 9 Management Trainee, in 6 departamente: Production (Timisoara, Poiana Negrii, Ploiesti), Vanzari , Financiar, Planning, Procurement si Supply Chain Services.

Vino sa ne cunosti la Angajatori de TOP Timisoara pe 16-17 martie la C.R.A.F.T. Inscrie-te la SkillShop-ul Unbottle your potential in Manufacturing si afla totul despre procesul de productie si ingrendientul nostru secret.  

Cine poate participa la SkillShop?

  • Studenti sau absolventi de studii superioare cu un background tehnic, orientati catre succes si deschisi catre tehnologie;
  • Entuziasti care vor sa-si dezvolte o cariera in productie


Despre Coca-Cola HBC Romania
 

Suntem cea mai mare companie din industria bauturilor si a doua cea mai mare din industria bunurilor de larg consum (FMCG). Producem si imbuteliem local si distribuim in Romania si in zece alte tari din regiune bauturile din portofoliul Companiei CocaCola. De asemenea, suntem cel mai mare exportator din industria bauturilor, cu o cota de aproape 30 de procente din toate exporturile de bauturi.

Cu fiecare marca, oferim varietate, inovatie si echilibru din punct de vedere al optiunilor de consum, pentru ca, in prezent, consumatorii nostri sa se poata bucura de bauturile preferate, alegand produsele cele mai potrivite gusturilor, stilului de viata si alimentatiei lor. Bauturile pe care le producem, comercializam si distribuim includ Coca‑Cola, cea mai renumita si vanduta bautura non-alcoolica din istorie, Fanta si Sprite, dar si sucuri de fructe (Cappy Pulpy, Cappy Nectar), apa minerala (Dorna, Dorna Izvorul Alb, Poiana Negri), ceaiuri reci (FuzeTea), bauturi energizante (Burn, Monster) si, incepand cu octombrie 2017, cafea (Lavazza).

 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara  

LinkedIn