Noutati @ Angajatori de TOP

3 argumente sa vizitezi standul CV Experts la Angajatori de TOP Timisoara


Deja stii ca in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP Timisoara vei gasi standul CV Experts, unde specialisti in resurse umane iti vor oferi gratuit consultanta in recrutare si feedback asupra CV-ului.
 
Madalina Doinea este unul dintre expertii care vor fi prezenti la stand pe 21 si 22 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri. Pana cand o vei cunoaste la stand, iti lasam in continuare un scurt interviu pe care l-am avut cu Madalina:

Care sunt cele mai frecvente greseli intalnite in CV-urile candidatilor?

„Cele mai frecvente greseli intalnite in CV-urile candidatilor sunt greselile gramaticale.
Cu totii respectam cei «7 ani de acasa». Ce putem spune insa despre perioada de dupa, cand suntem institutionalizati si incepem a invata sa scriem, sa socotim? Ei bine, mare e mirarea cand gasesc un CV fara vreo greseala gramaticala. Ce putem deduce de aici: lipsa de atentie, de valoare contextuala, de respect de sine. Nu uitati, CV-ul este cartea voastra de vizita, oglinda voastra ce o puneti la dispozitia unui viitor fauritor de vise- angajatorul.”

Ce informatii din CV-ul candidatului atrag atentia angajatorilor prima data?

 „Incerc sa privesc cu optimism CV-ul mai departe.
Ce-mi atrage atentia? In cazul in care caut o persoana la inceput de cariera, apreciez foarte mult abilitatile dezvoltate de-alungul timpului. Analizez perioada acordata studiilor, pasiunilor, curiozitatilor. Atunci cand experienta isi spune cuvantul, acestea din urma sa fie alese cu grija. Fraze scurte ce dezvaluie cunostintele acumulate in anii trecuti, expresii uzuale, de inteles public. Incerc deja sa conturez in minte profilul acelui candidat.
 
Foarte important! Oferim ocazia unui angajator sa isi formeze o «prima impresie» despre noi. Si stim cu totii ca avem doar o sansa pentru aceasta. Personal, ofer o bulina alba de la prima vedere a CV-ului, in cazul in care este ordonat si mai ales, lizibil.”

De ce este important pentru participantul de la Angajatori de TOP sa solicite un feedback
din partea specialistilor de HR din cadrul standului CV Experts?

„Dupa ce ti-ai redactat CV-ul, mergi la Angajatori de TOP, direct la standul CV Experts pentru a primi feedback. De ce?
In primul rand, e gratis. Nu mai platesti consultanta si primesti direct si clar raspunsurile necesare.
 
Doi la mana. Apropo de mana, gandeste-te ca iti sunt oferite recomandari de la profesionisti in domeniu, oameni specializati, prin ale caror maini au trecut sute, mii, zeci de mii de CV-uri.
 
Trei. Primesti o alta perspectiva asupra intentiei tale. Vrei sa te angajezi in domeniul vanzarilor si este o schimbare radicala de drum? Nu stii cum sa-ti prezinti argumentele? Aici vei primi o idee cu siguranta.
Iata. Dintr-un foc, 3 argumente magice pentru a vizita standul CV Experts.”
 

Madalina Doinea, Specialist in recrutare
 
Asadar, pregateste-ti CV-ul Barcode si vino la standul CV Experts la Angajatori de TOP Timisoara, vineri si sambata, 21-22 octombrie, pentru a a-ti mari sansele de angajare!

Te asteptam la Centrul Regional de Afaceri, la cel mai mare targ de joburi, Angajatori de TOP!
 
 
Inscriere Angajatori de TOP Timisoara

LinkedIn