Noutati @ Angajatori de TOP

Unilever recruteaza talente pentru programul de management trainee!


Unilever este una dintre cele mai mari companii de bunuri de larg consum din lume. Primavara aceasta, compania participa la evenimentul Angajatori de TOP Virtual. Intre 4-17 Aprilie vei putea vizita standul virtual pentru a aplica la jobul preferat!

Iata cateva din oportunitatile disponibile in cadrul Unilever:

Unilever Future Leaders Programme Marketing – Management Trainee

Unilever Future Leaders Programme Sales – Management Trainee

Brand Building Executive

Aici poti vizualiza lista completa a joburilor Unilever!


Unilever este una dintre cele mai mari companii de bunuri de larg consum din lume. Primavara aceasta, compania participa la evenimentul Angajatori de TOP Bucuresti, oferindu-ti oportunitatea de a interactiona cu reprezentantii companiei. Profita de ocazie si vino pregatit. Nu uita sa iti descarci CV-ul in format Barcode pentru a aplica pentru ofertele de joburi si programele de management trainee & internship. Iata mai jos, pe scurt, cateva informatii despre planurile de recrutare ale companiei.

Cum ati descrie Unilever Romania?

Suntem compania in care profesionistii si studentii din arii foarte diferite, de la fabrici, la logistica, relatii cu clientii, vanzari, marketing etc,  isi gasesc provocarile potrivite. Avem peste 170.000 de colegi in toata lumea, iar varietatea categoriilor de produse aduce intotdeauna un element de noutate si dinamism in cariera lor. Ambitia noastra este ca prin joburile pe care le avem sa aducem un impact pozitiv in natura si societate, pentru un viitor mai bun.

Care sunt domeniile in care activeaza UNILEVER in Romania si cele mai frecvente pozitii pentru care recrutati pentru fiecare arie (juniori, seniori, manageri)?

In Romania Unilever este prezent pe piata cu produse din categoriile: alimente, produse de ingrijire personala si de curatare a locuintei. Unele dintre cele mai cunoscute brand-uri de pe piata noastra se regasesc mai jos:



Fiind o companie in care functiile de marketing si sales sunt in centrul organizatiei, recrutam in mod frecvent pentru aceste doua departmente, in special pentru nivelurile juniori si specialisti. Pentru rolurile manageriale ne uitam intotdeauna la talentele din organizatie si evaluam care ar fi cea mai potrivita persoana, pentru a fi promovata. In ultimii ani in zonele Logistica si Financiar am avut o dinamica in domeniul recrutarii.  Cele mai recente pozitii recrutate au fost cele de Customer Service Specialist, Demand Planner, Jr Brand Building Manager, Finance Business Partner, Sales Representatives, etc

Daca ar trebui sa alegeti 4 atribute care va descriu cel mai bine ca angajator, care ar fi acestea?

                                     
  1. Suntem un mediu dinamic, iar in joburile Unilever nu exista rutina
  2. Tratam inovatia cu prioritate si oferim ocazia colegilor din Unilever sa se implice in proiecte care aduc inovatie.
  3. O parte importanta din strategia Unilever este Sustenabilitatea- planul de dezvoltare sustenabila.  
  4. Suntem responsabili de calitatea produselor, dezvoltarea oamenilor, impactul asupra mediului si societatii. 

Ce planuri de recrutare are UNILEVER in aceasta primavara pentru profesionisti si juniori (nr. de pozitii, departamente, profile) si pentru care dintre aceste pozitii vor putea aplica vizitatorii platformei Angajatori de TOP Virtual? 

Recrutarile sunt variate, pornind de la  roluri din domeniul logisticii, cum ar fi S&OP Demand Planner, la roluri din marketing, de exemplu Brand Building Executive, care se adreseaza, cu siguranta, si vizitatorilor Angajatori de TOP Virtual. Programul cel mai potrivit pentru studenti in ultimul an si tineri absolventi este Unilever Future Leaders  Program. Acesta este programul Unilever de Management Trainee, vizand recrutarea viitorilor leaderi ai departamentelor Financiar, Marketing, Vanzari si Supply Chain. Studentii si absolventii care vor sa aplice pot gasi mai multe informatii si link-urile necesare pe pagina noastra de Facebook.

     

UNILEVER e o comapanie care lanseaza constant programe pentru studenti / absolventi. Care sunt programele pe care le veti desfasura in 2016? 

In fiecare an, Unilever recruteaza talente pentru programul de management trainee (UFLP), dar si atrage studenti si tineri absolventi, pe care ii pregateste in cadrul programelor de tip Internship din cadrul diverselor departamente, pe o perioada de 3 luni, de cele mai multe ori in timpul vacantei de vara. Studentii care participa la un stagiu de internship in Unilever reprezinta prima optiune pentru noi in ocuparea pozitiilor vacante. Mai mult de jumatate din studentii care au participat la programele noastre de Internship lucreaza in continuare pentru Unilever in roluri de specialisti. 

Care sunt principalele atribute care diferentiaza programul UFLP de majoritatea programelor de trainee? 

Unilever Future Leaders Program are o structura foarte bine fundamentata de-a lungul anilor in care a fost rulat. Principalii diferentiatori ai programului sunt:
  • Assessment center-ul centralizat, cu participarea liderilor din Europa Centrala si de Est, asigurand astfel o inalta calitate a procesului de recrutare
  • Durata de 3 ani care ofera o baza solida de dezvoltare in cadrul celor 3-4 rotatii in departamentele relevante
  • Rotatia internationala incepand cu anul 2 din program
  • Roluri reale in cadrul departamentului alocat, in care trainees au oportunitatea invatarii aspectelor cheie
  • Participarea in programe de invatare construite si implementate la nivel european
  • Crearea comumitatii de management trainees din Europa, intalniri in Hub-urile de Leadership (ex: Rotterdam)
  • Pachetul de recompensare foarte competitiv, atat la nivel salarial, cat si al beneficiilor, tinerii absolventi fara experienta fiind platiti la nivel de specialisti.
  • Asigurarea unei vizibilitati constante in fata echipei de leadership 
     

Care sunt aspectele care definesc cultura organizationala UNILEVER si cum influenteaza acestea profilul cautat in procesul de selectie? 

In Unilever lucram intr-un mediu dinamic, prietenos, favorabil dezvoltarii continue. Ca urmare cautam  colegi care sa se potriveasca modelului nostru de abordare: orientati catre actiune, dornici de invatare, curiosi, curajosi, responsabili si lista poate continua.

Pentru noi diferentiatorii in procesul de selectie sunt atitudinea si potentialul de invatare.

In ce consta procesul de selectie la UNILEVER si cum s-ar putea pregati un candidat? 

Procesul de selectie urmeaza cativa pasi cheie:
  • Candidatul aplica pe site
  • Din CV-urile primite recruiterul le selecteaza pe cele cu profilul cautat
  • Candidatii selectati participa la un interviu video cu recruiterul
  • Daca este cazul, candidatul poate trece printr-o testare de competente specifica rolului
  • Interviul final cu managerul rolului vacant 
Sunt joburi pentru care experienta anterioara si mai ales in domeniul FMCG este importanta sau poate fi considerata un plus. Invitam la interviuri candidati care demonstreaza pasiune pentru ceea ce fac, au obiective de cariera, dovedesc gandire analitica, au o structura a prezentarii. Mai ales pentru zona de marketing si vanzari sunt importante intelegerea consumatorului si clientului precum si capacitatea de a se acomoda intr-un mediu complex. Urmarim atat competente functionale, cat si competente de leadership, esentiale celor care conduc echipe.

Care sunt top 3 motive pentru care un junior sau un senior ar trebui sa aplice la UNILEVER?

In Unilever mediul de lucru imbina elemente care contribuie la o cariera de succes:
  • Oportunitatile de invatare si dezvoltare
  • Apartenenta la o organizatie de succes
  • Grija pentru starea de bine a angajatilor, care este pentru noi a must, si nu optionala sau nice to have
In 2015, regiunea din care face Romania (Unilever South Central Europe)  a avut cele mai bune rezultate din Europa. Colegii nostri care au contribuit la aceste rezultate sunt recunoscuti ca talente la nivel regional. In prezent avem peste 30 de colegi din Romania care ocupa roluri internationale in Unilever.  

Care este cel mai neobisnuit beneficiu pe care il oferiti angajatilor? 

Unilever ofera un pachet de beneficii performant. Avem beneficii in zona de wellbeing, consultatii cu nutritionisti, abonamente la sali de sport, magazin in sediul companiei cu produsele Unilever la preturi preferentiale, asigurari de viata, sesiuni de coaching, mentoring etc.

Dar noi consideram ca beneficiul cel mai de valoare pe care Unilever il ofera este uriasa oportunitate de invatare si dezvoltare. Avem programe de dezvoltare gandite si executate la nivel European precum si o echipa de leadership pregatita sa sustina dezvoltarea oamenilor si sa impartaseasca din experientele lor. Este cu adevarat un beneficiu pe care angajatii il vor avea pentru intreaga cariera.

 

LinkedIn