Noutati @ Angajatori de TOP

1 CV Barcode este tot ceea ce ai nevoie pentru a reusi in cariera primavara aceasta



Targul de job-uri Angajatori de TOP Bucuresti
este solutia perfecta pentru un start de success in cariera. Vino vineri (25 martie 2016) si sambata (26 martie 2016) la Sala Palatului cu un singur CV in format Barcode si beneficiezi de:

Acces in locatie – accesul la eveniment se face pe baza de CV Barcode. Astfel, ai sansa sa intalnesti angajatorii tai preferati si sa aplici la cele 5000 de job-uri disponibile, in functie de domeniul tau de interes. Mai mult, vei fi automat introdus in baza de date a companiei, deci mult mai usor de contactat de catre reprezentantii ei, fara riscul ca CV-ul tau sa se piarda!

Un aparat foto Nikon D5300 – primavara aceasta premiem candidatii determinati cu un aparat foto DSLR cu care tu sa poti surprinde prima zi la noul loc de munca sau reactiile colegilor de la birou. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa descarci CV-ul pana astazi (24 martie) la ora 23:59 si sa vii cu el la eveniment pentru a-l scana la cel putin una dintre companiile preferate. Astfel, esti inscris automat in tragerea la sorti si aparatul foto poate fi al tau!

Consiliere gratuita la standul CV Experts – daca vrei sa te asiguri ca CV-ul tau este unul de nota 10 si te ajuta sa obtii job-ul visat primavara aceasta, viziteaza-i pe specialistii HR de la standul CV Experts din incinta Salii Palatului, iar ei iti vor spune ce poti imbunatati si cum iti poti valorifica la maximum informatiile din CV. Toate acestea gratuit!

Descarca-ti CV-ul Barcode si bucura-te de beneficiile oferite de editia aniversara cu numarul 20 a Angajatori de TOP Bucuresti!


LinkedIn