Noutati @ Angajatori de TOP

Vodafone Shared Services Romania are peste 100 de pozitii deschise pentru candidatii entry-level si pentru expertii in IT


Vodafone Shared Services Romania, parte din Vodafone Group ofera oportunitatea de a face parte dintr-o companie de top, recunoscuta la nivel mondial pentru inovatie si creativitate si te invita sa descoperi joburile disponibile la Angajatori de TOP Bucuresti!

 

Cum ati descrie Vodafone Shared Services Romania?

Noi, la Vodafone consideram ca ne putem atinge potentialul maxim atunci cand ne cunoastem oportunitatile si cand putem face alegeri asumate. Fiind o companie globala, avem o perspectiva  internationala si ne putem orienta in construirea carierei alegand nu doar locatia Romania ci oricare dintre tarile in care Vodafone este prezent.

Vodafone Shared Services, parte din Vodafone Group, este un centru global de servicii ce ne ofera fiecaruia dintre noi oportunitatea de a face parte dintr-o companie de top, recunoscuta la nivel mondial pentru inovatie si creativitate. In prezent, avem peste 100 de pozitii deschise in zonele Technology, Customer Operations, Fraud Management, Finance Programmes & Systems, atat pentru candidati entry-level cu cunostinte de limbi straine cat si pentru experti in IT si Telecom.

In activitatea noastra avem zilnic ocazia sa interactionam cu echipe de profesionisti, avem acces la operatiuni si clienti globali, operam intr-un mediu care ne ofera ocazia in fiecare zi sa ne demonstram competenta si potentialul si sa ne bucuram impreuna de success!

Daca ar trebui sa alegeti 4 atribute care va descriu cel mai bine ca angajator, care ar fi acestea? 

Career builder, Technology trend setter , Performance booster, Innovator.

Ce planuri de recrutare are VODAFONE in aceasta toamna pentru profesionisti si juniori (nr. de pozitii, departamente, profile) si pentru care dintre aceste pozitii vor putea aplica vizitatorii Angajatori de TOP? 

Planurile de recrutare ale Vodafone sunt indreptate catre transformarea centrelor operationale din Romania in hub-uri tehnologice implicate in construirea viitorului in domeniile Telecom si Cloud.

Vodafone e o comapanie care lanseaza constant programe pentru studenti/absolventi. Care sunt programele pe care le veti desfasura in 2016? 

Impreuna cu asociatii studentesti care activeaza in cadrul unor universitati de prestigiu, anul acesta am derulat Graduate Engineering Trainee. Prin intermediul acestui program am identificat talente pasionate de tehnologie si am reusit sa aducem in echipa noastra 40 astfel de roluri. Programul va fi reluat in 2017.

Aceste internshipuri ne ajuta sa identificam tineri cu potential de dezvoltare, care prin  training-urile, know-how –ul si operatiunile globale in care Vodafone Shared Services este implicat, sa contribuie la definirea viitorului in telecomunicatii.

Care sunt aspectele care definesc cultura organizationala VODAFONE si cum influenteaza acestea profilul cautat in procesul de selectie? 

In principal urmarim sa identificam potentialul, pasiunea, viziunea si atitudinea viitorilor nostri colegi.

In ce consta procesul de selectie la VODAFONE si cum s-ar putea pregati un candidat? 

Procesul difera de la departament la departament si poate presupune testare tehnica, lingvistica, interviu cu echipa de recrutare si line managerii implicati.
 
Un candidat se poate pregati pentru procesul de recrutare prin constientizarea skill-urilor sale reale si prezentarea customizata a acestora pe rolul la care aplica.

Care este cel mai neobisnuit beneficiu pe care il oferiti angajatilor? 

Asigurare de viata si servicii medicale extinse la nivelul intregii famili pentru ca avem grija atat de angajatii nostri cat si de familia acestora, programe de Wellbeing si Zone de fitnes precum si program flexibil.

Suntem convinsi ca iti va placea sa fii colegul nostru astfel ca te invitam sa afli mai multe despre noi si despre rolurile disponibile accesand website-ul nostru!


LinkedIn