Noutati @ Angajatori de TOP

KPMG Romania cauta 170 de tineri cu o atitudine de tip « schimba lumea »



Echipa KPMG Romania cauta tineri foarte buni, cu o atitudine de tip « schimba lumea », curiosi, ambitiosi si dornici sa investeasca in cariera lor. Participarea lor la Angajatori de TOP Timisoara aduce nu doar pozitii pentru programul lor de graduate recruitment si internship, ci si un SkillShop pe tema nevoii de autoevaluare inainte de a porni la drum in cautarea unui loc de munca. SkillShop-ul KPMG – Inainte de a pleca la drum in cautarea unui job, afla cine esti.

Care sunt ariile in care activeaza KPMG si cele mai frecvente pozitii pentru care recrutati pentru fiecare arie (juniori, seniori, manageri)?

KPMG are o vasta experienta in domeniile auditului financiar, al consultantei fiscale si al consultantei in afaceri. Pentru programele de « graduate recruitment » pe care le organizam in departamentele de audit si taxe cautam studenti care la 1 octombrie 2016 sa fie inscrisi in programe de master, proaspat absolventi sau tineri profesionisti care au 1-2 ani de experienta si care vor o schimbare. Pentru programele de internship cautam studenti care la 1 octombrie 2016 sa fie in anul al II-lea sau III-lea de licenta. 

Ce planuri de recrutare are KPMG in aceasta primavara-vara pentru profesionisti si juniori (nr. de pozitii, departamente, profile) si pentru care dintre aceste pozitii vor putea aplica vizitatorii Angajatori de TOP?

In aceasta primavara-vara, cautam 80 de juniori pentru departamentele de audit si taxe si 90 de studenti care sa se alature programului de internship KPMG. Ca profil, ne dorim tineri cu diverse profiluri academice, care sa aiba acea forma de « street smart », sa fie curiosi, ambitiosi, interesati de lumea business-ului, dornici de dezvoltare si de cunoastere, etici, responsabili.



Ne puteti da mai multe detalii despre programele de cariera dezvoltate de KPMG pentru studenti/absolventi?

Inca din prima zi, tinerii intra intr-un program de pregatire profesionala si personala organizat pe mai multe niveluri: training-uri formale si informale, workshop-uri, munca directa la client. An de an, in functie de evaluarile individuale, fiecare tanar are ocazia de a promova si de a se dezvolta pe mai departe in cadrul companiei.

In ce va consta workshopul organizat in cadrul Angajatori de TOP Timisoara?

Vom incerca sa le oferim studentilor cateva sugestii si sfaturi practice cu privire la cum sa se autoevalueze inainte de a pleca la drum in cautarea unui angajator. Noi consideram ca daca nu ne cunoastem pe noi ca oameni este mai greu sa-i convingem pe ceilalti de calitatile noastre si de aceea ni s-a parut de interes acest subiect.

Care sunt aspectele care definesc cultura organizationala KPMG si cum influenteaza acestea profilul cautat in procesul de selectie?

KPMG este o organizatie dinamica, provocatoare, cu focus pe calitate, performanta si etica. Avem nevoie de oameni capabili sa tina pasul cu cerintele mediului organizational si cu exigentele clientilor.

In ce consta procesul de selectie la KPMG si cum s-ar putea pregati un candidat?

Selectia difera in functie de pozitia pentru care se aplica. Pentru mai multe detalii, vizitati pagina noastra de cariere.
In ceea ce priveste pregatirea inainte de a intra in procesul nostru de selectie, ii sfatuim pe candidati sa se informeze asupra domeniului in care ar urma sa lucreze in cadrul KPMG, sa fie ei insisi, sa aiba incredere in ei, sa se gandeasca la intrebari.

Care sunt top 3 motive pentru care un junior sau un senior ar trebui sa aplice la KPMG?

Oportunitati de invatare si dezvoltare, mediu de lucru placut, oportunitate de a deveni intrapreneur, diversitate a clientilor, sarcinilor si responsabilitatilor.
 

LinkedIn