Noutati @ Angajatori de TOP

Angajatori de TOP Bucuresti – mai mult decat un targ de joburi


 

Cel mai mare targ de cariera revine cu o noua editie! Pe 24 si 25 martie, la Sala Palatului, pornesti pe cel mai scurt drum de la candidat la angajat! Primavara aceasta este perioada ideala de a gasi o oportunitate de dezvoltare a carierei.

Angajatorii romani raporteaza perspective de angajare luminoase pentru intervalul ianuarie – martie 2017. 19% dintre ei anticipeaza o crestere a numarului total de angajati, arata studiul ManpowerGroup privind perspectivele fortei de munca in Romania. În regiunea Bucuresti si Ilfov angajatorii raporteaza o previziune de +9%. 

Angajatori de TOP Bucuresti este mai mult decat un targ de joburi, este o intreaga experienta concentrata in jurul carierei tale.

1. Iti pregatim mediul ideal pentru a interactiona cu cele mai mari companii care recruteaza in Bucuresti  in 2017, dar si pentru a invata – participand la workshopurile de cariera oferite de angajatori. Workshopurile se impart in Skillshopuri (abordand teme pentru dezvoltarea abilitatilor si competentelor) si TechTalks (conferinte de specialitate si Techlab-uri care acopera aspecte legate de Software Development, Web&Mobile, IOT, Telecomunicatii, etc.

2. Dintre companiile care pregatesc Skillshop-uri se numara Deloitte, Hewlett Packard Enterprise, Coca-Cola HBC Romania, Schneider Electric, P&G, Oracle, DB Schenker SSC sau Genpact. Daca esti pasionat de tehnologie, poti alege dintre conferintele si Techlab-urile oferite de EY Romania, BCR, Ericsson, BearingPoint, Bitdefender, IBM, Huawei sau Accenture.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
3. In acelasi timp, te ajutam sa excelezi in procesul de selectie, prin beneficierea de consiliere in cariera, pe care o oferim gratuit in zona CV Experts din cadrul targului. Tu adu-ti CV-ul, iar noi iti punem la dispozitie specialisti cu vasta experienta in resurse umane, pentru a te ghida spre un proces de recrutare reusit.


 
4. Ne-am gandit ca ai nevoie de pregatire si inainte de targ, asa ca am lucrat la ghidul “230 de specialisti HR iti spun cum sa iei job-ul in 2017” pe care ti-l oferim gratuit dupa INSCRIERE.     
                                                      
5. Standurile companiilor iti ofera si ele o experienta frumoasa si te surprind cu elemente interactive (photo booth, gadget-uri, concursuri, momente speciale etc.). Bineinteles, la fiecare stand vei intalni o echipa plina de energie, gata sa stea de vorba cu tine si sa iti raspunda la intrebari legate de locurile de munca disponibile, procesul de recrutare, competentele cautate, beneficiile oferite etc. Din fiecare echipa vor face parte specialisti in resurse umane implicati direct in procesul de selectie, manageri ai departamentelor in care ai putea sa lucrezi, dar si profesionisti care iti pot oferi detalii despre activitatea pe care o desfasoara. 
 
Pentru cei la inceput de drum, mai avem o veste buna: la Angajatori de TOP Bucuresti, companiile participante lanseaza in premiera programe de practica si internship & trainee. In 2017, numarul ofertelor de angajare pentru juniori ajunge la 45% - conform raspunsurilor companiilor in Raportul Hipo Piata fortei de munca. Acesta este, deci, momentul perfect sa transformi cunostintele teoretice dobandite in perioada anilor de studiu in abilitati si competente practice si sa iti construiesti cariera la care ai visat. De asemenea, este important si faptul ca programele de Internship si Trainee, precum si toate celelalte activitati extracurriculare conteaza din ce in ce mai mult pentru angajatori, iar la cel mai mare targ de joburi poti gasi peste 500 de astfel de programe!


 
Suna bine pana acum? Stai, ca nu am terminat! Ti-am pregatit si un super concurs prin care poti sa castigi un iPhone 7!

Vorbind de companii, cine recruteaza primavara aceasta la Angajatori de TOP?
          
La aceasta editie, au confirmat deja prezenta 100 de companii care ofera 5000 de joburi
. Fie ca iti doresti un job full-time sau part-time, in domeniul in care ai studiat si lucrat sau intr-un domeniu conex, vino in cele doua zile la Angajatori de TOP Bucuresti si ai acces la mii de oportunitati gandite special pentru tine.

         
12 companii din top 20 cei mai doriti angajatori din Romania
(conform raportului Catalyst Solutions „Cei mai doriti angajatori 2016”) si-au confirmat prezenta la Angajatori de TOP Bucuresti. Printre acestea se numara Oracle, Microsoft, IBM, Vodafone Romania, HP, Coca-Cola HBC,Group Renault Romania, P&G, EY, BCR, Accenture sau Deloitte. <<Vezi toti cei 100 de angajatori >>

La aceasta editie sunt si companii care participa pentru prima oara la eveniment, precum Credit Europe Bank si Bancpost (domeniul bancar) sau Kellogs (FMCG).

Asadar, te asteptam la Angajatori de TOP Bucuresti!

Din declaratiile reprezentantilor companiilor prezente la editiile anterioare, Angajatori de TOP Bucuresti este momentul potrivit pentru a-si anunta planurile de recrutare, lansand o varietate de oportunitati. Numarul generos de participanti, aproximativ 10 000 persoane, le permite sa avanseze rapid in procesul de selectie. Asadar, daca nu reusesti sa ajungi la targul de joburi, spun ei, sansele de angajare iti vor scadea considerabil si risti sa astepti deschiderea altor pozitii sau evaluarea aplicatiilor trimise.

Ramai la curent cu detaliile celei de-a 22-a editie a targului de joburi, inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti, viziteaza sectiunea dedicata si vezi lista intreaga de companii care si-au confirmat prezenta si tematicile conferintelor pregatite.

Nu uita ca cel mai important targ de cariera,
Angajatori de TOP, se desfasoara la Sala Palatului pe 24 si 25 martie.

 
Inscriere Angajatori de TOP Bucuresti


 

LinkedIn