Noutati @ Angajatori de TOP

GENPACT recruteaza la Angajatori de TOP pentru 200 de pozitii


Genpact, unul dintre cei mai mari angajatori de pe piata romaneasca, participa pe 14 si 15 octombrie la Angajatori de TOP Bucuresti, Sala Palatului. 

Descopera cum iti poti construi un CV atractiv chiar daca nu ai experienta si cum sa te prezinti la interviul cu un angajator in cadrul SkillShop-ului Careers@Genpact. Find out what’s behind the hiring process! sustinut de Adrian Grecu Talent Acquisition Manager, Rodica Minei – Europe Hiring Manager. 
 
Genpact este cel mai mare furnizor international de servicii din Romania, pentru clienti globali. La nivel mondial, cei 70.000 de angajati lucreaza in parteneriat cu peste 100 de companii listate in topul Fortune 500. In Europa, Genpact este prezent in Romania, Polonia, Cehia, Olanda, Slovacia si Marea Britanie.

Suntem prezenti pe piata din Romania din 2005 si ne-am dezvoltat in timp ca unul dintre cei mai mari angajatori de pe piata romaneasca. Serviciile noastre acopera domenii variate, precum sectorul financiar-contabil, cel de achizitii si contract management, sau cel de suport IT sau consultanta de business. Cei peste 4500 de colegi din centrele Genpact Europa vorbesc 23 de limbi straine si interactioneaza cu peste 50 de clienti.  

Promisiunea noastra pentru angajatii Genpact este simpla: “Learn. Grow. Succeed.”. Apreciem entuziasmul si dorinta de invatare. Ne plac oamenii care vor sa isi construiasca o cariera si pentru care locul de munca nu reprezinta doar un job. Venim in sprijinul acestor persoane inca din primele zile in Genpact si ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim – dovada este rata noastra de promovabilitate interna de 60% pentru anul trecut.

Genpact Romania participa la Angajatori de TOP Bucuresti cu intentia de a recruta tineri talentati care vor sa faca primul pas in cariera, dar si profesionisti care isi doresc perfectionarea abilitatilor intr-un mediu de lucru dinamic!

GENPACT a lansat un nou portal de recrutare, ne puteti oferi mai multe detalii despre el?

You, Yourself este un program dedicat studentilor si proaspat absolventilor, care vor sa se dezvolte in domeniul BPO si sa isi construiasca o cariera alaturi de echipa noastra de profesionisti. Programul se adreseaza, de asemenea, si profesionistilor cu experienta, care au nevoie de un mediu motivant pentru a se dezvolta in directia dorita.

Perceptia asupra activitatii GENPACT este similara cu cea pe care candidatii o au despre oricare BPO - doar un loc de munca. Prin intermediul Platformei YouYourself.ro vrem sa punem accent pe adevarata identitate a GENPACT: un loc de munca modern, cool, unde iti doresti sa lucrezi. Un loc de munca unde ideile tinerilor angajati schimba procesele de lucru in bine. Un loc de munca pe care ai oportunitatea sa il adaptezi nevoilor tale si nu invers!

Programul isi propune nu doar sa atraga candidati cu potential - fie proapat absolventi, fie profesionisti cu experienta relevanta - ci si sa prezinte procesul de recrutare al GENPACT si echipa de recrutare care se afla in spatele mail-urilor si apelurilor telefonice.

Cum functioneaza programul:
  • Este disponibil atat pe site-ul dedicat, cat si pe aplicatii mobile pentru iOS si Android;
  • Platforma permite candidatilor sa intre intr-o comunitate care le ofera sentimentul de apartenenta, validare, raspunsuri imediate si feedback;
  • Mai mult, platforma functioneaza si ca un portal de informare, care contine detalii despre procesul de recrutare si ultimele noutati;
  • Solutia de chat live umanizeaza platforma: asumarea faptului ca in spatele intregului proces se afla intotdeauna o fiinta umana;
  • Componenta gamificarii aduce candidatii intr-un mediu al jocului, care genereaza activitati habituale, sustinute de recompense;
  • Scopul programului este sa starneasca o competitie amicala intre participanti si sa ii determine sa acumuleze cat mai multe puncte pana la final si sa se pozitioneze in fruntea clasamentului - castigand, astfel, diverse premii sau chiar un job garantat la GENPACT;

Care sunt ariile in care activeaza GENPACT in Romania si cele mai frecvente pozitii pentru care recrutati pentru fiecare arie (juniori, seniori, manageri)?

Ariile in care activeaza GENPACT Romania sunt Outsourcing, BPO si Servicii. Domeniile in care recrutam - atat juniori cat si seniori - sunt Finance&Accounting, Achizitii, IT Support si HR. In acest moment, avem deschise 40 de pozitii pentru vorbitorii de limba germana, 40 de pozitii pentru vorbitorii de limba franceza, 30 de pozitii pentru vorbitorii de limba italiana, 15 pozitii penru vorbitorii de neerlandeza si numeroase alte joburi pentru candidatii vorbitori de spaniola, greaca, turca, maghiara, olandeza, portugheza, ceha sau engleza.

In ce consta procesul de selectie la GENPACT si cum s-ar putea pregati un candidat?

Pentru JUNIORI:






Pentru SENIORI:





Descopera oportunitatile de cariera Genpact la Angajatori de TOP Bucuresti, pe 14-15 Octombrie si in cadrul SkillShop-ului Careers@Genpact. Find out what’s behind the hiring process! la care poti participa gratuit!

Echipa GENPACT

 

LinkedIn