Noutati @ Angajatori de TOP

Esti in cautarea unui job in IT? 36% dintre companiile participante la Angajatori de TOP - aprilie 2014 - sunt din IT

Saptamana aceasta, pe 4-5 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc editia cu numarul 16 a celui mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP. Editia din aceasta primavara este cea mai mare din ultimii 5 ani, evenimentul reunind peste 100 de companii participante.

 

Companiile confirmate in cadrul acestei editii provin din arii variate de activitate, insa IT-ul este cel mai bine reprezentat: IT (36%), urmat de Outsourcing (13%), FMCG (11%), Inginerie (10%), Financiar - bancar (6%), Audit si Consultanta (5%), restul procentelor fiind alocate domeniilor: Telecom, Retail, Constructii, Educational, Farmaceutic, Transport si Logistica.

 

De ce sa participi la Angajatori de TOP? Deutsche Bank va angaja 500 de persoane in noul centru tehnologic din Bucuresti. Pana la finalul lunii iunie 2014, Deutsche Bank va inaugura in Bucuresti un nou centru global de tehnologie, unde va crea aplicatii software. Astfel, pana la jumatatea acestui an, noul sediu va avea 100 de angajati, urmand ca numarul acestora sa fie de 5 ori mai mare pana in 2016. Stefanini cauta aproximativ 60 de specialisti in suport tehnic si 50 pe dezvoltare software. Specialistii IT Software vor fi in principal programatori .NET, Java, PL/SQL, ABAP, Sieble, SharePoint sau pe asigurarea calitatii. De asemenea, Endava planuieste, pe langa cei 500 de angajati pe care ii are in sediul din Cluj, sa mai angajeaze inca 100 de persoane, si acestea sunt doar cateva exemple.

 

Totodata, in cadrul Angajatori de TOP sunt deschise si pozitii destinate tinerilor fara experienta profesionala. De exemplu, Intel organizeaza cea de-a doua editie a programului Intel Summer Experience, in cadrul caruia vor fi recrutati 11 studentidin anii I, II si III de la facultati cu profil tehnic, pasionati de solutii software pentru platforme mobile sau dispozitive integrate (embedded).

 

Studentii vor avea ocazia sa colaboreze in cadrul unor proiecte de cercetare si de dezvoltare de software, pe arhitectura Intel. Cei care se vor face remarcati vor putea deveni angajati full time. In cadrul editiei de anul trecut, 6 dintre cei 11 tineri selectati au ramas sa lucreze in cadrul companiei.

 

O modalitatea prin care poti afla informatii utile despre companiile participante poate fi participarea la workshop-urile si conferintele sustinute de companiile din domeniul IT. Astfel poti afla detalii despre pozitiile deschise si despre procesul de selectie si care sunt planurile lor de recrutare. De asemenea, vei avea ocazia sa interactionezi cu echipele si specialistii in HR ai companiilor de IT.

Workshop-uri si conferinte sustinute de companii din domeniul IT la care iti recomandam sa participi:

 

Vineri, Sala A

Companie

Tematica

13:00 - 13.45

IBM

The Blue Internship Experience: Big Data and Analytics

14:15 - 15:00

Oracle

ispeakOracle: Finance, Customer Service or Sales? What to choose?

16:15 - 17:00

RINF Outsourcing Solutions

The "Hello World" of your career

Vineri, Sala B

Companie

Tematica

11:00 - 11:45

BearingPoint

Come work with us!

15:15 - 16:00

Deutsche Bank Technology Center

The most agile way to do software development

Vineri, Conference room

Companie

Tematica

11:30 - 13:00

 IBM & Vodafone

IT&C Internship Conference: IBM & Vodafone

Sambata, Sala A

Companie

Tematica

13:00 - 13:45

IBM

IBM - The Blue Internship experience: Software Development

14:15 - 15:00

Oracle

ispeakOracle: Software Development, Technical Support or Consulting? What to choose?

15:15 - 16:00

Bitdefender

Bitdefender - Tradition in Innovation

Sambata, Sala B

Companie

Tematica

12:00 - 12:45

Accenture

Entry level careers at Accenture

14:15 - 15:00

HP

Smart start to your career

15:15 - 16:00

Stefanini

iOS? Android? Windows Phone? This is the question!

 

Participarea la workshop-uri si conferinte se face pe baza de preinscriere pe www.HiPo.ro

Te asteptam la Angajatori de TOP, pe 4-5 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti!


LinkedIn