Noutati @ Angajatori de TOP

Oportunitati de cariera pentru vorbitorii de limbi straine la Angajatori de TOP - aprilie 2014

Editia din aceasta primavara a targului Angajatori de TOP este cea mai mare din ultimii 5 ani, evenimentul reunind peste 100 de companii participante, 3400 de job-uri, peste 20 de programe de internship & trainee. Cunoasterea uneia sau a mai multor limbi straine, abilitatile de comunicare, receptivitatea si proactivitatea reprezinta cele mai importante competente de care trebuie sa dai dovada pentru a-ti mari sansele de angajare la Angajatori de TOP.  De exemplu, pentru companiile din outsourcing una dintre ele mai importante cerinte pe care trebuie sa le indeplinesti este cunoasterea la nivel avansat a limbii in care vei interactiona cu clientii.

 

Dintre limbile straine cautate de catre companii la Angajatori de TOP, cele mai solicitate sunt: engleza, germana, italiana, franceza si spaniola. La acestea se adauga: araba, portugheza, turca, rusa, poloneza, olandeza, maghaira, suedeza, norvegiana, greaca, ceha. Companiile din domeniul outsourcing au cele mai multe pozitii deschise pentru vorbitorii de limbi straine (al doiliea cel mai bine reprezentativ domeniu in care activeaza companiile prezente la targul de cariera). Cateva exemple de astfel de companii sunt Stefanini, WNS Romania, Genpact, Computer Generated Solutions, Accenture, TELUS International Europe, CCC, GRS, Wipro Technologies, Optima Solutions Services, Studio Moderna, walter services Romania.

 

Daca iti doresti sa lucrezi in strainatate, afla ca o parte dintre oportunitatile de cariera deschise de companii in cadrul Angajatori de TOP sunt destinate celor care isi doresc o cariera la nivel international. Franta, Egipt, Olanda, Irlanda, Malta, Cehia, Marea Britanie, Ungaria, Grecia si Turcia sunt cateva dintre tarile pentru care companiile participante cauta candidati in cadrul evenimentului. In ceea ce priveste profilul acestora, sunt cerute cunostinte tehnice, specifice jobului respectiv, la care se adauga: cunosterea a cel putin unei limbi straine, abilitati de comunicare, abilitati de invatare continua, dar si competente generice precum: pasiunea, curiozitatea, spiritul de echipa, flexibilitate.  

 

O parte dintre companiile participante la Angajatori de TOP vor sustine workshop-uri sau conferinte in cele doua zile ale evenimentului. Recomandarea noastra este sa te inscrii pentru a participa la cele sustinute de companiile care prezinta interes pentru tine.  In cadrul acestor workshop-uri si conferinte vei cunoaste mai bine companiile, vei afla mai multe informatii despre job-urile deschise si vei primi raspunsuri la intrebarile sau nelamuririle cu privire la procesul de selectie.

 

Dintre workshop-urile si conferintele din cadrul Angajatori de TOP, urmatoarele sunt sutinute de companii care au deschise oportunitati de cariera pentru vorbitorii de limbi straine:

 

Vineri, Sala A

Companie

Tematica

13:00 - 13.45

IBM

The Blue Internship Experience: Big Data and Analytics

14:15 - 15:00

Oracle

ispeakOracle: Finance, Customer Service or Sales? What to choose? - scos

15:15 - 16:00

TELUS International Europe

How does the company culture impact you?

Vineri, Sala B

Companie

Tematica

10:00 - 10:45

Educativa

Edmundo - Oportunitati de studiu in strainatate

11:00 - 11:45

BearingPoint

Come work with us!

13:00 - 13:45

Computer Generated Solutions

Talent Focus - CGS is Hiring: IT&C, Banking and Retail Projects

Vineri, Conference room

Companie

Tematica

11:30 - 13:00

IBM & Vodafone

IT&C Internship Conference: IBM & Vodafone

Sambata, Sala A

Companie

Tematica

11:00 - 11:45

Genpact

Workshop Genpact

13:00 - 13:45

IBM

IBM - The Blue Internship experience: Software Development

14:15 - 15:00

Oracle

ispeakOracle: Software Development, Technical Support or Consulting? What to choose?

Sambata, Sala B

Companie

Tematica

12:00 - 12:45

Accenture

Entry level careers at Accenture

13:00 - 13:45

WNS Romania

… from the reality of an organization

14:15 - 15:00

HP

Smart start to your career

15:15 - 16:00

Stefanini

iOS? Android? Windows Phone? This is the question!

Sambata, Conference room

 

 

13:00 - 15:00

Google

Google: Career and Culture

 

Participarea la workshop-uri si conferinte se face pe baza de preinscriere pe www.HiPo.ro

Te asteptam la eveniment, pe 4-5 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti.


LinkedIn